Ruud Janssen Foto

Ruud Janssen Foto 

Altijd geïnteresseer in nieuwe, uitdagende opdrachten (offerte met prijsafspraak vooraf) 

Ik ben bovenal een 'mensen'-fotograaf. Het gaat mij om het contact dat je maakt en juist dat moment leg je vast op een foto. Een goede foto maak je dus altijd samen. 

Ik fotografeer digitaal met een Nikon D4 en analoog met Hasselblad 500CM. In mijn goed ingerichte studio in de Zaanstreek beschik ik over een complete Elinchrom flitsinstallatie met een reeks aan lichtvormers, softboxen etc, etc. Studiowerk kan zowel digitaal als ook analoog (met film) worden uitgevoerd. 

Analoge fotografie is veel ambachtelijker en spannender dan digitaal. Het resultaat is pas zichtbaar als de negatieven zijn ontwikkeld. Kwalitatief zijn er amper verschillen, zoals je misschien ook hebt kunnen zien.

Vintage shoots met gepaste kleding en accessoires doe ik graag. In combinatie met de analoge apparatuur creëer je dan een hele classic studio set. Indien gewenst kan ook een MUA (make-up artist) worden ingeschakeld.

Werken 'op locatie'  buiten de studio,  is geen probleem, Ik doe ook regelmatig bruiloften, feesten of evenementen, maar ga ook op huisbezoek bij ernstig zieken en begrafenissen. De meeste apparatuur is mobiel. 

Ambitieuze modellen altijd welkom op TFP-basis

Send e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact Vragen, een voorstel of last van twijfels...? 

Neem gewoon even contact op, we komen er altijd uit.
 

06-23712198

rtjanssen@xs4all.nl

Send e-mail* Input required
Website by Folibee